Behandlingsmetoder

Vektreduksjon 
Vektreduksjon med hypnose overbeviser sinnet om at magen er full etter kun en liten mengde mat.  Når porsjonene blir sterkt redusert vil kroppen begynne å forbrenne av fettlagrene, spesielt rundt magen, og du vil automatisk gå ned i vekt.  Vanlig vektreduksjon pr. uke er i starten 1 - 2 kg, senere 0,5 - 1 kg.  Programmet består av 4 behandlinger og forandrer forholdet ditt til mat og spising.  Det er ingen diett, ingen telling av kalorier og ingen fokus på veiing.  Du vil utvikle et avslappet forhold til mat og ha kontroll over matinntaket.

Programmet er utviklet av den engelske hypnoterapeuten Sheila Granger.  Jeg har utviklet det videre til også å ha fokus på ev. underliggende følelsesmessige årsaker til vektproblemet.  Dette anses som svært viktig fordi du ubevisst ellers vil kunne komme til å sabotere en vektnedgang og hindre nyetablering av sunne spisevaner og et avslappet forhold til mat og kropp.  Du lærer enkle metoder for å håndtere negative følelser effektivt uten behov for å overspise eller småspise.  Du får hypnose på redusert appetitt og der søtsug er et problem så får du hypnose på det slik at du tar tilbake kontrollen, men det gis også veiledning i et kosthold som stabiliserer blodsukkeret og insulinproduksjonen. Et stabilt blodsukker gir ro i kroppen, bedre søvn og et stabilt humør.   Det gjør også behovet for overspising fordi disse faktorene henger sammen.  Når insulin-produksjonen er stabil vil ofte betennelsesreaksjoner og smerter i kroppen forsvinne og fettforbrenningen fungerer optimalt.  Kvinner i overgangsalder vil kunne ha en lettere overgangsperiode med mindre hetebyger, et mer stabilt humør og mer overskudd og energi.

Programmet går over 4 behandlinger i ca. 4-6 uker. Etter endt program tilbys oppfølgingstimer til du har nådd idealvekten.  Regresjonstimer for bearbeiding av negative hendelser i fortid, og som har forbindelse med vektproblemet og forholdet til mat og kropp, blir gitt etter behov.