Om Olaug

Olaug Taklo driver fulltids privat praksis i Bergen sentrum og har gjort dette i mange år. Hun er utdannet sykepleier med spesialutdanning i psykisk helse/psykiatri og har mange års etterutdanning i psykoterapi (integrativ terapi).  Hun har lang erfaring som sykepleier fra ulike deler av helsevesenet.  Hun har vært lærer i helsefag på høyskolenivå og også institusjonsleder.

Hun ble utdannet i hypnose i 2007, og har senere skaffet seg ytterligere kompetanse, bl.a. i avansert regresjonsterapi, indre barn terapi, fødselshypnose, mm.  Hun ble utdannet Master hypnotist i 2015 i Danmark og er godkjent lærer i selvhypnose. Hun er i tillegg utdannet Advanced Future Life Progressionist i London hos Anne Jirsch og er en av få terapeuter i Norge som praktiserer denne metoden.

Hun er godkjent, sertifisert og tilknyttet verdens eldste og største hypnoseorganisasjon National Guild of Hypnotists, Inc. og har deltatt på flere hypnosekongresser i USA, der hypnose er svært mye brukt og vel anerkjent og dokumentert, også i helsevesenet. 

Olaug har lang og allsidig erfaring.  Hun har drevet privat praksis siden 2000, først med psykoterapi, men senere også med hypnose fordi disse metodene har vist seg å være betydelig mer effektive og gir raskere resultater. 

Hun hjelper også barn og ungdom.

  • MEDLEMSKAP
    National Guild of Hypnotists, Inc.  Norges Landsforbund av Homøopraktikere