Om Olaug

Olaug Taklo driver fulltids privat praksis i Bergen sentrum og har gjort dette i mange år. Hun er utdannet sykepleier med spesialutdanning i psykisk helse/psykiatri og har mange års etterutdanning i psykoterapi (integrativ terapi).  Hun har lang erfaring som sykepleier fra ulike deler av helsevesenet.  Hun har vært lærer i helsefag på høyskolenivå og også institusjonsleder.

 

Hun ble utdannet hypnoterapeut i 2007, og har senere skaffet seg ytterligere kompetanse, bl.a. i avansert regresjonsterapi, indre barn terapi, fødselshypnose, mm.  Hun ble utdannet Master hypnotist i 2015 i Danmark og er godkjent lærer i selvhypnose. Hun er i tillegg utdannet Advanced Future Life Progressionist i London hos Anne Jirsch og er en av få terapeuter i Norge som praktiserer denne metoden. 

 

Hun er godkjent, sertifisert og tilknyttet verdens eldste og største hypnoseorganisasjon National Guild of Hypnotists og deltar årlig på hypnosekongresser i USA, der behandling med hypnose er svært mye brukt og vel anerkjent og dokumentert, også i helsevesenet. 
I Norge er hun tilknyttet Norges Landsforbund av Homøopraktikere, godkjent av Helsedirektoratet og paraplyorganisasjon for mange ulike alternative behandlingsformer og der de fleste hypnoterapeuter i Norge er organisert.

 

Olaug har lang og allsidig erfaring som terapeut.  Hun har drevet privat praksis siden 2000, først med psykoterapi, men senere også med hypnose og EFT fordi disse metodene har vist seg å være betydelig mer effektive og gir raskere resultater. 

 

Hun behandler også barn og ungdom.

  • MEDLEMSKAP
    National Guild of Hypnotists, Inc.  Norges Landsforbund av Homøopraktikere